Prispaket för hem- och trädgårdsbelysning

Nedan visas riktlinjer för vad som ingår vid en ljusplanering och riktlinjer på vad det kostar för privatkunder.

Vi erbjuder belysningslösningar för:

 • Om- och nybyggnationer inomhus
 • Ny belysning i befintliga rum
 • Stora och små trädgårdar
 • Uteplatser, växthus och orangerier
 • Energispartips av ny eller befintlig belysningsanläggning

I en typisk planering ingår:

 • Ritningar över armaturplaceringar
 • Beskrivningar
 • Produktinformation om föreslagna armaturer
 • Armaturförteckning
 • Prisuppskattningar

Det material du får av Taras Ljusdesign är allt som behövs som underlag för elprojektering och installation. Vi finns sedan tillgänglig för att besvara frågor under resten av processen fram till färdigställandet av anläggningen. Vi kan även bistå med kontakt med installatörer som vi redan idag arbetar med i projekt.

 • Hembesök 2000kr

  Hembesök 2000kr

  Om du inte vill ha en fullständig belysningsplanering för din villa, lägenhet eller trädgård så erbjuder vi ett enklare hembesök. I ett hembesök ger vi råd och tips på hur du ska tänka för att få bra belysning i hemmet eller i trädgården. Alternativt kan detta hembesök göras utifrån en ritning om huset eller trädgården ännu inte är byggt.
 Vi ger allmänna tips, idéer och råd kring hur du ska tänka för att få bästa möjliga belysningen i den aktuella miljön. Råden är generella för de olika rummen och ger idéer kring t.ex. vilken ljusbild och ljusfördelning som blir bäst. Efter hembesöket får du en sammanställning där vi listar armaturer och idéer som vi kommit överens om vid mötet.
  Exakta specificeringar av antal armaturer, placeringar o.s.v. ingår inte. Naturligtvis kan vi efter hembesöket anlitas vidare för att göra en projektering utifrån idéerna. Ett hembesök varar drygt en timma.

 • Ljusdesign Kök 0-50kvm 5600kr

  Ljusdesign Kök 0-50kvm 5600kr

  Köket är numera ett av våra viktigaste rum. Här lagar vi mat, läser läxor och umgås dag som kväll.
 Vi hjälper dig att skapa det ljus som gör att du kan använda rummet till alla dessa aktiviteter.
 Ljus för att laga mat, ljus som presenterar mat på ett smakfullt och vackert vis och det mysiga ljuset för kvällar då du vill tända ljus och bjuda dina vänner på middag. En typisk planering utförs enligt beskrivning ovan.

 • Ljusdesign Badrum 0-50kvm 5600kr

  Ljusdesign Badrum 0-50kvm 5600kr

  I badrummet vill du både ha mycket ljus för att kunna se bra i spegeln, när du duschar och tvättar kläder. Men du vill även kunna få badrummet att kännas mysigt när du vill koppla av med ett bad.
 Med möjlighet till styrning av ljuset och med många ljuskällor kan vi skapa en ultimat ljusmiljö.
 En typisk planering utförs enligt beskrivning ovan.

 • Ljusdesign Vardagsrum 0-100kvm 8400kr

  Ljusdesign Vardagsrum 0-100kvm 8400kr

  Få hjälp med att skapa ett rum där ljuset känns mysigt och faller på rätt plats. Med ljus kan vi hjälpa dig att få rummet att kännas större och mer intimt än förrut. Ljus som är perfekt när du ska äta en god middag, titta på TV, spela sällskapsspel eller läsa en bra bok. 
En typisk planering utförs enligt beskrivning ovan.

 • Ljusdesign Villa/Lägenhet 0-150kvm 22400kr

  Ljusdesign Villa/Lägenhet 0-150kvm 22400kr

  Vi hjälper dig med en helheltsplanering av ditt hus eller lägenhet. Vi tittar även närmare på styrning av ljuset och energieffektiva val om så önskas. En typisk planering utförs enligt beskrivning ovan.

 • Ljusdesign Villa/Lägenhet 150-200kvm 33600kr

  Ljusdesign Villa/Lägenhet 150-200kvm 33600kr

  Vi hjälper dig med en helheltsplanering av ditt hus eller lägenhet. Vi tittar även närmare på styrning av ljuset och energieffektiva val om så önskas. En typisk planering utförs enligt beskrivning ovan.

 • Ljusdesign Villa/Lägenhet över 200kvm. Pris lämnas vid förfrågan.

  Ljusdesign Villa/Lägenhet över 200kvm. Pris lämnas vid förfrågan.

  Vi hjälper dig med en helheltsplanering av ditt hus eller lägenhet. Vi tittar även närmare på styrning av ljuset och energieffektiva val om så önskas. En typisk planering utförs enligt beskrivning ovan.

 • Ljusdesign Trädgård Uteplats 0-20kvm 5600kr

  Ljusdesign Trädgård Uteplats 0-20kvm 5600kr

  Vill du få din uteplats, veranda, växthus eller orangeri mer användbart när mörkret faller på. Vi hjälper dig att skapa vackra platser med ljus i din utomhusmiljö. Tänk på att om du tillför ljus i din trädgård intill ditt hus så skapar du ett större visuellt rum även när du vistas inomhus. Det gör vintern lite ljusare! En typisk planering utförs enligt beskrivning ovan.

 • Ljusdesign Trädgård Helhet 20-1000kvm 22400kr

  Ljusdesign Trädgård Helhet 20-1000kvm 22400kr

  Vi hjälper dig med en helheltsplanering av din trädgård. Vi tittar även närmare på styrning av ljuset och energieffektiva val om så önskas. En typisk planering utförs enligt beskrivning ovan.

 • Ljusdesign Trädgård över 1000kvm. Pris lämnas vid förfrågan.

  Ljusdesign Trädgård över 1000kvm. Pris lämnas vid förfrågan.

  Vi hjälper dig med en helheltsplanering av din trädgård. Vi tittar även närmare på styrning av ljuset och energieffektiva val om så önskas. En typisk planering utförs enligt beskrivning ovan.